Om Oss

Action Event är ett företag som startade 1991 med en mekanisk tjur (s.k Bullriding). Vi anordnade Bullriding SM från 1992 – 1995 med deltävlingar över nästan hela Sverige, från Gällivare (Dundret) i norr till Ystad (Saltsjöbaden) i söder med Final i både Stöten, Sälen & High Chaparral i småländska Hillerstorp.

Som Sveriges största mobila Bungy-jump arrangör med 17 års erfarenhet sedan starten 1993 fram till 2010 och med ensamrätt i Sverige till aktiviteten SCAD diving har vi hoppat på festivaler som Storsjöyran, Gatufesten i Sundsvall, Skellefteå Festivalen, Piteå Dansar & Ler, Luleå kalaset, Kalajs Jönköping mm. Tyvärr satte Arbetsmiljöverket & Rikspolisstyrelsen 2010 stopp för alla företag som sysslade med aktiviteter kopplade till mobila kranar genom att ändra regelverket och gjorde det omöjligt för oss att fortsätta.

Vi har gjort uppdrag åt några av Landets starkaste varumärken och medier som t.ex SVT1 & SVT2, Spendrups, Fishermans Friend, SMART CAR, Nordisk film & TV, SJ, TV3, Kanal 5 mm.

Utifrån det har vi sedan utvecklats till att jobba med det mesta inom annorlunda aktiviteter där vår grundstomme har blivit konferens och företagsaktiviteter som Kreativa Uppdraget, Kontors / konferensäventyret och Stafettkampen.

Att skapa kontraster i ett arrangemang eller event har alltid lockat och där ser vi vår styrka.

Så har ni en idé så är jag säker på att vi kan hitta en lösning.

Kreativa 100%
Äventyrliga 100%

Har du en utmaning? – Vi tar den gärna!