Interaktiv teambuilding

Att sy ihop laget eller gruppen och känna sammanhållning är ofta viktigt under t. ex en Kick-off eller Konferens. Vi har ett väl utarbetat koncept som utmanar varje lag och sätter fart på tävlingsinstinkten. Välj bland något av våra varierande ”Spel” som passar just er

Konferens eller Kick-off. Är ni många eller få? Vill ni spela utomhus eller inomhus? Ska det vara lättsamt eller utmanande? Vi har ett spel som garanterat passar just er! Prata gärna med oss om att investera lite extra genom att skräddarsy upplevelsen som ni vill. Har ni utarbetat ett konferenstema som ska genomsyra mötet? Finns det något som ni vill förmedla, samla upp eller lära ut till era anställda? Vill ni lyfta fram ert varumärke eller identitet?

Vi har god erfarenhet av att skräddarsy våra upplevelser för att passa kundens behov. Vi infogar gärna unika frågor, anpassar spel till specifika platser eller t.o.m ändrar utseendet på själva applikationen så den passar ert företag eller varumärke.

Teamaktiviteter som skapar

Utmanande – Skapar samarbete – Kreativitet – Energi

Kreativa Uppdraget är en lättsam och kul aktivitet. Den är energifylld och varierande där ni tar er runt i närområdet och löser uppdrag. Det kan vara allt från ett fotouppdrag till att ni måste hitta något i er omgivning för att lösa upp nya utmaningar. Det finns fler uppdrag än ni kommer att hinna med, så se till att välja de uppdrag som gynnar er grupps färdigheter mest! Ni delas in i lag som förses med en surfplatta som är lagets verktyg. När startskottet ljuder är det dags att lägga upp en strategi för att fokusera på det ni tycker är kul och det ni tror er vara duktiga på. Det lag som oftast står som vinnare i slutändan har förstått sig på styrkan av samarbete, kreativitet, en vilja att vinna och oftast de som har mest kul med varandra! Spelplats är en Konferensanläggning, i Stan eller i närområdet runt ert företag.

Fartfylld – Kortare – Utmanande

30 koder är gömda i er omgivning det gäller för laget att hitta dem och använd koderna i er surfplatta för att låsa upp kniviga uppdrag! Kodjakten är en fartfylld aktivitet där ni får jobba i lag och använda er samarbetsförmåga under tidspress. Allas ögon behövs för att klara av att hitta så många koder som möjligt. Klockan tickar, ni har 45 minuter på er att hitta så många som möjligt! Passar som bensträckare, eller då man vill ha en aktivitet men har begränsat med tid. Perfekt mitt i det långa konferenspasset!

Problemlösning – Samarbete

Escape Game är ett interaktivt och intuitivt verklighetsbaserat spel. Lagen / Kollegorna har 60 minuter på sig att lösa kluriga pussel, uppdrag och frågor för att lyckas klara det slutgiltiga problemet.. Spelas i grupper om 5-6 deltagare tillsammans med surfplattor och övrig rekvisita. Lagen får hela tiden nya uppdrag som alla varierar i svårhetsgrad, som kan lösas i följd eller parallellt. Ju längre gruppen kommer ju fler uppdrag finns att knäcka. Spelarna måste tänka logiskt, använda sin intelligens, sin fingerfärdighet och även sin förmåga att analysera mönster för att finna lösningen. Målet är att klara uppdragen, samla bokstäver för att få tag på en kod innan tiden rinner ut. Escape Game kan spelas var som helst och kräver inte ett separat rum för varje lag. Spelet går även till viss del att skräddarsy för er och ert företag.

Samarbete – Skratt – Lättsamt

Ice Breaker Game är en underhållande aktivitet där deltagarna utmanas under t.ex En middag, Ett mingel efter en Konferens eller som en bensträckare när det pasar. En god mix av beslut grundade på kunskap och risk krävs för att ro hem tävlingen! Aktiviteten är skapad för att underhålla genom att med sina många val få gruppen att hitta styrkorna och kunskapen och bryta isen i just sitt Lag / Grupp. Deltagarna kan med fördel sitta vid sina konferens eller matbord och spelar på sin surfplatta i lag om ca. 4-5 personer Aktiviteten kan även delas upp i två ”heat”, exempelvis en period innan förrätten och en period innan huvudrätten. Frågeställningarna är gjorda för att skapa diskussion och skratt. Deltagarna prövas i att ta väl avvägda beslut på roliga frågor med varierande svårighetsgrad.

Klurigt – Hög Stämning – Roligt

Höj stämningen på ditt möte eller arrangemang med ett roligt musikspel. En Lagaktivitet som låter dina medarbetare njuta av musik och lösa olika typer av utmaningar. Passar utmärkt som en paus för att få upp energin under ett möte eller en middag. Spelets mål är att underhålla, få fram skrattet och skapa roliga diskussioner. En perfekt ice breaker! Ta en titt tillbaka i historien och skapa nya, roliga diskussioner. Tillsammans med surfplattor ska lag på 4-5 deltagare spela spelet som är uppdelat på två omgångar. Medan musiken spelas färdas lagen från 1970-talets David Bowie till 2010-talets Avicii. Under spelets gång kommer de större genrerna att täckas, så att alla i ett mångsidigt lag kan delta. Sällskapsspelet sätter ditt minne på test och nyckeln till vinsten sitter i gruppens lagarbete. Spelet kan spelas var som helst, även unden en middag. 2 x 15 minuter Spelet är uppdelat på två rundor som vardera är 15 minuter långa. Spela dem direkt efter varandra under en middag eller som pauser genom ett möte.