Kontors-/Konferensäventyret

Detta är en konferens / företagsaktivitet som är vår egen produkt och vi är ensamma om i Sverige. Aktiviteten är en annorlunda och stimulerande inomhus-femkamp för minst 12 personer.

Vi aktiverar er på en Konferensanläggning eller på plats hos er och förvandlar de vanliga Kontors / konferenslokalerna eller grupprummen till utmaningar som passar Alla.

Vill ni höja tempot på nästa konferens eller kick-off skall ni med fördel välja ett Kontors / Konferensäventyr.

...det mesta är användningsbart!

“Lås in” en av deltagarna i buren. Resten av laget skall sedan svara på frågor i en dator. Vid 10 rätta svar får du 10 siffror som motsvarar 10 proppar som måste skruvas i på rätt plats inne i buren för att den som är inlåst skall kunna komma ut.
10 st HON kontakter & 10 st HAN kontakter att koppla ihop samtidigt som klockan tickar. Klarar ni att tända de tre lamporna genom att lista ut vilka kontakter som funkar med vilka. Ni kommer snart förstå varför den heter kabelhärvan…
Två personer i laget skall bygga en (1) figur “inuti” en låda. Resten av laget har figuren som skall byggas i en annan låda men får bara “verbalt” beskriva hur den ser ut. Här ställs stora krav på lagets samarbete och kommunikation.
Lös en rebusen för att få fram en känd melodi. Hitta det rätta tonerna bland alla knapparna och i vilken ordning de skall spelas för att lyckas. En samarbetsövning som låter som musik i era öron, förhoppningsvis…
En i laget skall med förbundna ögon styras rätt i det kameraövervakade rummet för att i 6 st utplacerade, numrerade lådor samla ihop förutsättningar för att lösa uppgiften ni ställs inför.